luni, 9 mai 2011


cea mai veche pacientă a ospiciului de jucării, mături de vrăjitoare şi pălării a evadat. cu tot cu pat. era unul fermecat, în care dormeai stând în cap. suntem dezinformaţi de către doctorul la cămaşă de forţă şi cravată că a fost văzută sărind gardul de sârmă ghimpată cu ghimpi de ciocolată.

semnalmente: ochiul interior miop, mâinile rupte de la un skandenberg c-un schiop, mănuşi din frişcă şi bezele, purtate în buzunarul de la spate, fiindcă este cardioloaga vestiţilor cofetari cărora, din pricina inimilor împietrite, le ies prăjiturile tari.
este o bună prezicătoare, inventatoare a multor zicători şi vorbe de duhuri, descâlcitoare de păr împletit cu ajutorul unui liliac ce a ţinut degetul pe nod;
a venit singură la institut dintr-un motiv mai mult decât necunoscut şi a fost considerată sănătoasă până când i-am simţit pielea din carapace de broască ţestoasă, propice închiderii în ea; şi asta n-ar fi fost nimic dacă ar mai fi fost şi altceva, deoarece pentru normalitate sau numai pentru un singur lucru ciudat, în Sauritania eşti pe loc condamnat.

aşadar, căutaţi în camera cu jucării sau în coşmarul păpuşarului, doar-doar o s-o găsiţi.
recompensă: celor cu mână largă le facem o pensă;
iar acelora care-o aduc vie, le facem degrabă o internare
la secţia „secretele jucăriilor pentru reîncarnare”

2 comentarii:

  1. dar daca si papusarul/reparatorul de papusi ar ajunge la spital, cine pe cine ar mai repara/vindeca?

    RăspundețiȘtergere
  2. se pare că mesmeea cuttita ştie despre situaţia actuală normală din Sauritania, care neîndoielnic este îndoielnică, păpuşarul nostru suferind din cauza bolii provocate de o păpuşă voodoo, nemulţumită de şedinţele de acupunctură. de aceea am rămas singur, în această perioadă, la atelierul de păpuşărit. drept pedeapsă pentru nepriceperea de care dau dovadă, voi arăta în fotografia următoare ce a ieşit din mâna mea dreaptă stângace:(

    RăspundețiȘtergere