luni, 14 martie 2011

  Sorock by sauribalic


a început petrecerea cu sloganul „pentru a fi dur, trebuie să te dai de-a dura!”.
deja au ajuns aici crocodiul cu pantaloni din imitaţie de piele, renul santanist, biavolul pitic, bătăuşii wombatii, oponeii; sosit cu patul de moarte după el, iepurele de Pat-agonia, văduva neagră de furie, urangutanul plin de ură, care poartă un inel imens cu o diaMantella aurantiaca, tantilopa în-focată cânde e vorba de astfel de muzici, un hiphopotam şi nişte raptile care n-au nimerit în seara care trebuia, şerpii venoşi, care din cauza unor probleme cu sinusurile, au săptămânal tentative de sinuscidere, căprioara ghimpala, Oribi(l), sePuku şi acerbul de mlaştină.
nu se va-ntâmpla nicio nenorocire, fiindcă paznicul e un prorock ce proroceşte o paşnică saradebandadă.

7 comentarii:

  1. aaa, ştiu! continuarea neterminatei pentru histamină metalică tre' să o propunem noi! oare tantilupa în-focată când este vorba de astfel de urzici va ieşi din foca de stepă ca trasă prin inelul de urangbator? oare iepurele lui Lazăr îşi va lua agoniseala la-nspinare iar căpriolul va ghimpări în clocot? ce credeţi că se va întâmpla? noi credem că se ca naşte curentul bada.

    RăspundețiȘtergere
  2. animalutele par sa fie cam stalcite de un alfabet himerizant!

    RăspundețiȘtergere
  3. :))

    @ora25
    la noi curentul auba e la mare trecere, de aceea ne trec fiorii când auzim o negaţie. astfel, negaiţele ne acompaniază la gaita şi iepurele buncătar, specialist în zăr, cântă la Rabbi(t)'s instrument. antilupa, cum vede totul micşorat, suflă-ntr-o frunză de arbust pitic; căpriorul ciupeşte dureros o chitară Capri, iar la vioara cu urcuş exersează un cărăbuş.
    sper să nu deranjăm vecinii cu volulmul ăsta!


    mesmeea cuttita@
    se simte influenţa materiilor cenuşii pe care le-am stuidiat la şcoala din Sauritania - mai ales influenţa dramaticii limbii romîne :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)) începe negarea negaiţelor!

    RăspundețiȘtergere
  5. :)chiar aşa. e ca şi cum trupa negative ar cânta cu negativ

    RăspundețiȘtergere
  6. cred că biavolul pitic deja că s-a urcuit în n gaiţe, în timp ce raptilele au mâncat antilupa! mai aveţi refresh de portocale?

    RăspundețiȘtergere
  7. :)) e din abundenţă. mai avem şi alcool ét ilic, pentru jocurile populare ce vor începe imediat

    RăspundețiȘtergere