luni, 21 martie 2011

andro gin

  Andro Gin by sauribalic

la început a fost un gin pe care l-au băut doar femeile sauritane. apoi bărbaţii au vrut şi ei să se desprindă de grijile pământeşti şi să fie cu capul în planor şi au început să consume licoarea cu pricina. astfel, se poate spune despre sauribalici că sunt nişte oameni care ţin la băutură.
tot femeile au fost primele care au populat Sauritania, şi cum se ocupau de treburile de gulivernare, s-au numit sauribalici. prin urmare, bărbaţii se numesc sauribalice, purtând câteodată rochii pe braţe când le duc la curăţătoria alchimică.  
eu, după cum e firesc, am un gem feminin, pe care-l fierb sau îl pun pe jar mai ales în nopţile când luna are pete de pojar.
în ţara noastră sunt circuri, teatre, spitale şi aşa mai aproape; în fiecare bec e câte un soare, iar toţi locuitorii poartă în spate balansoare. pe ele se aşază cocoaşa unui cer căruia îngerii îi sar pe burtă; cam aşa se construieşte la noi o iurtă.
rareori ne îndrăgostim de imaginea noastră răsturnată, şi-atunci, pentru a scăpa de farmecele turbării, mergem într-o turbărie unde ne-ntâlnim cu propria inimă clonată; aceasta ne dezleagă eşarfa transparentă de la ochi, noi plecăm înapoi şi, de emoţie, ne trece un fiord, mâinile ne atârnă ca nişte maluri lângă port, din joben ni se preling pe faţă firicele de tort.
ajunşi iar în noi înşine, în afara oricărui adăpost din afară, din barba timpului-pitic ne împletim o brăţară.

4 comentarii:

  1. mulţumim:)
    eu şi sauribalica încă nu putem depăşi faza ospăţului, cu gin şi muzică de cameronică:)

    RăspundețiȘtergere
  2. turbaria, iurta, balansoarul - sunt numai bune jucat pe blog si de preschimbat :)

    RăspundețiȘtergere
  3. :)turbăria şi pulberăria sunt fabricile unde lucrează aburigenii shipibo care, în timpul liber, în nişte iurte, ghicesc în aburii de frig ai doritorilor – practică aspru pedepsită, motiv pentru care, pentru a-i găsi pe aceşti vrăjitori, poliţiştii fac şedinţe de giro(far)manţie.
    balansoarele le-am putea amplasa pe întinderea mai multor bolguri internăutice, să fim siguri că nu se opreşte joaca!:)

    RăspundețiȘtergere