joi, 24 februarie 2011

  Litera r by sauribalicîn Sauribalia există un singur scriitor, fiindcă e singurul care graseiază.
e de ştiut la noi că-n domeniul literar litera r e cea mai importantă.


18 comentarii:

 1. aa ce frumoasă e partitura, scriitorul vostru are talent la ţurţuri.

  RăspundețiȘtergere
 2. imi convine nespus teoria cu litera rrr! :)

  RăspundețiȘtergere
 3. :)

  ora25@
  ne-am chinuit puţin să cântăm după partitură, având în vedere faptul că, după cum cred c-ai auzit, am interpretat cu orchestra simafonică, în încercarea de-a ajunge în cerul lui Stravin-sky cu un Canticum Scrum


  mesmeea cuttita@
  şi nouă ne vine ca o mănuşă de chirurg teoria asta mârâită. cu ocazia asta am descoperit părţile de percuţie amplificate cu stetoscopul - scopul nostru muzical de multă vreme

  RăspundețiȘtergere
 4. ehei, atunci este un stetoscop andreic, din cate banuiesc (de la andrea/undrea, fireste, nu de la andrei - :) - desi cine stie?)

  RăspundețiȘtergere
 5. nu vă faceţi griji, n-am auzit nimic. eu tot cu emoticonul ăla îmi bat capul. şi oricum toate stetoscoapele sunt andreice, neîntâmplător stând şi unele şi altele la gâtul omului; stetoscoapele sunt andrele care suferă de sindromul strabinsky.

  ps: scriitorul sauribalic e o franţuzoaică şi jumătate; în afară de graseiat, se mai observă şi după fundiţa roşie cu care semnează partitura; altfel, iglunarii sunt foarte bucuroşi să audă de chestii care vin ca o mănuşă (de chirurg, brrr) pentru că de obicei mănuşile vin rar.

  RăspundețiȘtergere
 6. :)))

  mesmeea cuttita@
  &relele sunt preferatele sauribalicilor, pentru că există la noi superstiţia că dacă-ţi intră-n ochi una din ele, ai un noroc chior.


  @ora25
  dacă-i pe-aşa, am deschis cutia de rezonanţă şi-am luat de acolo o igl(u)iţă pentru finisarea dantelăriei streşinilor din Iglunaria. sper să vă fie de folos.
  (vai, cum m-am dat de gol cu fundiţa! adevărul e că înainte de postare am luat un edith piafen, medicament folosit pentru a căpăta temporar abilitatea de a graseia, deci de a scrie...)

  RăspundețiȘtergere
 7. mulţumim, ştresinile iglunare au mereu nevoie de voalete noi. foarte periculos editorul piafen, am auzit că afectează metabolismul r-urilor grase.

  RăspundețiȘtergere
 8. :) r-urilor grase care graseiază o să le dau un neurolaptic, pentru recuperarea calciului, şi, de asemenea, nişte diueretice recomandate în astfel de situaţii

  RăspundețiȘtergere
 9. poate fi si stetoscop semi-(i)arinic! :)

  RăspundețiȘtergere
 10. da:)) asta numai în sezonul de iar(i)nă.
  mesmeea cuttita se pricepe bine de tot la chitaromanţie! :)

  RăspundețiȘtergere
 11. cred că mesmeea în insulele greceşti a învăţat tiparomanţia, în plimbările sale printre arini şi tiparoşi, arbori crunt palatalizaţi pe meleagurile noastre, unde rar mai întâlneşti câte un chiparomant.

  RăspundețiȘtergere
 12. :))
  nu ştiam decât de ţiparomanţie.
  cum văd că-ţi plac arborii ăştia împărăteşti în care cresc fructe palatale – şi cum rămăsese să-ţi ghicesc despre arborele tău interior- iglumanţia m-a ajutat şi ţi-am găsit Iglujerul :)

  RăspundețiȘtergere
 13. îhîîî, şi noi ţie! http://ora25.files.wordpress.com/2011/02/r.jpg?w=441

  RăspundețiȘtergere
 14. ce surpriză!:) chiar aşa mi-am imaginat că arăta primul copac plantat în grădinile suspendate

  RăspundețiȘtergere