joi, 27 ianuarie 2011

 




10 comentarii:

  1. graciutza de daruri, primite au fost cu delicii :)

    RăspundețiȘtergere
  2. :) atunci tare ne bucurăm :)
    poza e făcută în spatele igluului orei25. nu ştiu dacă ne-a văzut furişându-ne :)

    RăspundețiȘtergere
  3. inseamna ca am primit amandoua darul cu mesteshug si meshtesugit :)

    RăspundețiȘtergere
  4. :)))) n-am văzut dar chiar mă întrebam ce se întâmplă cu acufenele noastre liniare când au început să se moduleze aşa neaşteptat, mai ales că ţineam capul nemişcat şi nici ceainicul nu era pe foc. păcat că nu am prins şi concertul de ultrasunete, umpic mai aveam! :( ne-am dat seama că se petrecea doar pt. că florile de gheaţă creşteau şi înfloreau mai repede în spatele igluului, decât în faţă.

    RăspundețiȘtergere
  5. mesmeea cuttita şi ora25 sunt invitate la următorul conincert, care va fi unul de anticameră şi căruia îi vom face odată avântpremiera pe blog :)

    RăspundețiȘtergere
  6. aa nouă ne plac foarte tare conurile incerte mai ales dacă-s de umbră. mulţumesc pentru invitaţie, n-am mai fost decât la premiere avan, abia aştept să asist şi la una cu elan.

    RăspundețiȘtergere
  7. :) da, păi premiera chiar va fi cu elani şi cu naşii lor, delfinii. chiar acum i-am scris făuritorului ba-ghetelor şi al altor încălţări magice, pentru a-l ruga să ne acompanieze orchestra :)

    RăspundețiȘtergere
  8. ne-am comandat şi noi încălţări omagice, să avem din ce bocăni la sfârşit.

    RăspundețiȘtergere
  9. :) chiar acum confecţionez vestimentaţia pentru spectatori, atât mesmeioşi, cât şi orici. astfel, le-am rugat pe croitoreasa care face fracurile de corbi şi pe lumânăreasa licuricilor, cea care tiveşte hainele la foc mic, să nu se destrame, să-mi dea o mână de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere