duminică, 14 noiembrie 2010




- Înaintea primei zile
   
  Asculta  mai multe  audio   blues



































34 de comentarii:

  1. ce fain, ce fain, chiar ar trebui facuta editura ghidusareasca!
    la treaba, deci :)
    (fiindca textul din imagine e samizdat de blog, dar noi vrem cartulii de tinut in maini si de bucurat)

    RăspundețiȘtergere
  2. :)))) adevărul e că orice grafolog v-ar prezice o carieră de ghiduşar numai luând seamă la g-ul dumneavoastră care e clar că-şi râde în barbă ţinându-se de burtă.

    RăspundețiȘtergere
  3. @@
    a, ce frumos ar fi! deocamdată nu pot să fac editura decât pe o foaie a4, dar, dacă se va-ntâmpla, mesmeea va fi, dacă binevoieşte, coordonatoare la departamentul Vrăjitorium. bineînţeles, vor fi multe măsluiri, mai ales la cărţile scrise de abia după ce vor fi citite - asta numai cu ajutorul orei25, care, la departamentul Timpului recuperat, ne-ar ajuta să dăm ora înainte pe perioada editării :)

    am crezut că nu se va descoperi cum am căpătat g-ul de la gâtul unei girafe scunde :)

    RăspundețiȘtergere
  4. mie mi-e frică să fac aşam ceva pentru că am mai dat ora înainte odată şi am dezscris dintr-un foc patruzeci de cărţi, fiecare din ele fiind scrisă de către un hoţ şi ilustrată de câte un mucenic.

    :) cred că stătea ghemuită

    RăspundețiȘtergere
  5. :)
    asta face parte din proiectul mai amplu „o mie şi una de cărţi care nu trebuie scrise” :)
    îmi place că iei iniţiative atunci când, din lipsă de absenţă, întâlneşti multe lucrurile care sunt sau nu sunt.

    RăspundețiȘtergere
  6. fireste ca accept sa dirijez departamentul vrajitorium, dar numai daca maturile sunt puse la index, fiindca eu nu accept decat eventual un pamatuf pentru zborul planat :) sau picioroange pentru zborul orizontal :)

    RăspundețiȘtergere
  7. aaa, să nu fie puse la index, le iau eu pentru că la ultimul autodafé s-a lăsat aşa o funingă-ne că n-am mai pridit cu clipitul, pentru că mături nu mai erau şi trebuia să contribuim in corpore cu propriile gene cărora nu le venise încă sorocul să plece la împlinit de dorinţe. dacă nu e prea mult, aş dori nişte mături şatene. mulţumesc.

    (cât despre luatul de iniţiative, se ştie că de unde e, şi dumneseu ia).

    RăspundețiȘtergere
  8. apoi ora 25 sa stie ca nu exista decat maturici brunete deocamdata, fiindca satenele au fost epuizate, fiind ele cumparate in exclusivitate de un maturator din atlantida pro-maturoasa, asa se zvoneste :)

    RăspundețiȘtergere
  9. :( ce păcat. adică bine, e bine că mai sunt brunete. dar. aaaa păi bine c-am aflat unde se adăpustesc, eu am cunoştinţe în atlantida (nişte dormeduze şi nişte aracatiţe), o să merg la iubitul măturătoriu.

    RăspundețiȘtergere
  10. :)))

    mă gândeam la un vrăjitorium modern, cu aspiratoare-n loc de mături, dar e foarte bine şi aşa. deocamdată am numai dintre acelea fără coadă, însă o să mă apropovizionez numaidecât. şi atunci chiar o să avem şi departamentul „Măturătoriu”!
    cât despr zborul orizontal, vreau neapărat câteva lecţii. eu, până acum, am ales calea uşoară şi l-am încercat numai pe cel de sus în jos.

    RăspundețiȘtergere
  11. picioroange se gasesc in clusium (unde isi duce traiul si entitatea sauribalica) la fostul atelier de reparat papusi :)

    RăspundețiȘtergere
  12. hm... mesmeea a aflat oraşul meu de ghiduşire cu ajutorul miracoracolului :) dacă e vorba de vreun reparatoriu de păpuşi, chiar şi fost, mă voi duce degrabă. cu toate că-mi vor trebui şi mâiniroange, să ajung să-mi înnod pe urmă şireturile :)

    RăspundețiȘtergere
  13. picioroange terminate în labă de gâscă au? nu de alta dar mi se par mai stabile şi am auzit că dau foarte puţine erori. ce ciudat că mesmeea are miracoracol, căci eu am o miracoracolă cu coc, pe care o ţin închisă într-o sticlă care în loc de capac are un nasture primit de la coraline, după ce a fost purtat până a devenit miop.

    RăspundețiȘtergere
  14. înseamnă că poţi vedea acolo unde toată lumea închide ochii, încât, de la zgomotul pleoapelor, se aude oracularma, ceea ce mă face să mă gândesc că ai citit deja ghidul. altfel nu-mi explic multe lucruri inexistente.

    RăspundețiȘtergere
  15. acusi, pentru ca tocmai am facut rost de mainiroange, va pot telefona oniric amandurora, ca sa ne sfatuim ce-i de facut cu vrajitorium!
    (voua ce va pasa, ca doar imi stiti identitatea realka, dar eu, ba!, pe a voastra)
    :)

    RăspundețiȘtergere
  16. ce bine că vor începe regătirile onirice! dar dacă are mâiniroange, mesmeea poate să ajungă cu ele până la telefoanele noastre şi să se sune de la ele, vorbind în numele nostru ireal. aşa se întinde o mână de ajutor :)

    RăspundețiȘtergere
  17. aaa ce bine de mine că m-am întâlnit cu mesmeea şi am vorbit prin telefon şi face to face şi tot nu-mi cunoaşte decât identitatea virtualkă, înseamnă că identitatea realkă s-a subţiat aşam de tare încât nici nu se mai observă. mie-mi convine tare de tot pentru că asta înseamnă că nu mai trebuie să intru în programul de protecţie a martorilor lui iehova (în care aş fi putut primi o identitate de fluture).

    RăspundețiȘtergere
  18. pai nu eu am scris ca mesmeea mai sus, ci o clona de-a mea. asa ca sher ora, clona mea e cea care te-a intalnit sau e o clona meshteritza care vrea sa pacaleasca entitatea sauribalica. dar tu nu te-ai rabdat si ai dat-o in vileag pe biata clona visatoare :)
    acum ce-i de facut?

    RăspundețiȘtergere
  19. eu zic că tot răul spre bine. astfel o să avem şi secţiunea de vise clonate şi clovnate, obţinute în laboratoarele somniferia, sub egida îndumătorului-care-doarme-cu ochii-larg-deschişi-spre-visele-altora. trebuie însă mare atenţie, pentru că oricare dintre noi poate fi contagiat cu o contagiune, uneori onirică, alteori offirică. aceasata din urmă e cea mai periculoasă, oprind procesul de înmulţire visaristică (o consecinţă ar putea fi dispariţia multor specii onirice).
    oricum, eu cred că ultimul răspuns mesmeios a fost, de fapt, cel al clonei meshteritze, fiindcă textul se vede că a fost tehnoredactat cu mâna stângă, ceea ce o dă de gol :)

    RăspundețiȘtergere
  20. eu am să mă deghizez în clonă şi am să mă sun de pe telefonul meu ca să pot să închid văzând număr necunoscut :D
    parc-ar fi prima clonă de mesmee! eu ştiu sigur că foloseşte multe, are şi atelier... şi la atelier aşam semnează ucenicii, cu numele maeştrului :P

    RăspundețiȘtergere
  21. te-am recunoscut imediat, cuvintele tale de mai sus fiind scrise la un calculator cu configurare hardwar, sistem de cooperare hasta la vista şi ecran aşezat în plan orizontal. or ora cred că are mai degrabă un MS-DOSit.

    RăspundețiȘtergere
  22. eu nu mai stiu ce sa spun, pentru ca nu stiu daca sunt clona de-acum sau clona de-dupa. mesmeea spune ca sunt, de fapt, clona anti-mesmeica...

    RăspundețiȘtergere
  23. :))))))) clona orei25, iar te ţii de farse?

    RăspundețiȘtergere
  24. ceea ce urmează am învăţat la şcoala detectivilor de clone. chiar ora postării te-a dat de gol: 02:32, adică 2:3+2=5, adică 2:5, adică 25

    RăspundețiȘtergere
  25. era să uit. în documentele şcolii acesteia de detectivi figura şi Clonatorul de îngeri, căruia nu i-au putut da de urmă până acum :)

    RăspundețiȘtergere
  26. :)))) foarte bine ai calculat, era atât de trează clona-mi încât abia acum a adormit căci greu s-a absorbit concentratul de veghe pe care i-l mai dau uneori, când nu mai pot să fac deosebirea dintre mine şi ea.

    RăspundețiȘtergere
  27. aş mai face o mică farsă şi în timpul somnului dacă s-ar putea

    RăspundețiȘtergere
  28. :)) acum chiar că nu mai ştiu clona cărei clone s-a declonat. asta cu siguranţă din cauza faptului că am intrat în cea de-a doua neatenţie :)

    RăspundețiȘtergere
  29. şi mie mi-e greu să-mi dau seama clona cui oi fi :)

    RăspundețiȘtergere
  30. :) pesemne că nu suntem ceea ce nu suntem :) asta aşa, ca o definiţie asemănătoare celei dali-rice.

    RăspundețiȘtergere
  31. ma intreb, ma tot intreb, si stiu ca tocmai am fost clonata clandestin :) aici-si-acum
    (dar nu voi protesta)

    RăspundețiȘtergere